Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS ilmestyy lakoista huolimatta

Päiväposti jää jakamatta perjantaina, digilehti avoinna kaikille

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Helsingin Sanomat ilmestyy perjantaina ja lauantaina normaalisti palkansaajajärjestöjen perjantaisista mielenilmauksista ja lakoista huolimatta.

Varhaisjakelu muun muassa pääkaupunkiseudulla on kokonaan mielenilmausten ulkopuolella. Päiväposti jää kuitenkin perjantaina jakamatta, ja se koskettaa osaa HS:n tilaajista, enimmäkseen pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Auto- ja kuljetusalan lakko voi vaikuttaa joihinkin kuljetuksiin muualla Suomessa.

Helsingin Sanomien toimitus työskentelee perjantaina normaalisti. Journalistiliitto on kertonut pitävänsä kiinni alan työrauhasta.

Poikkeustilanteessa liitto pitää median tiedonvälitystehtävää erityisen tärkeänä.

Varhaisjakelun piirissä oleville HS:n tilaajille lehti kolahtaa kaikkialla Suomessa postiluukkuun tai -laatikkoon normaalisti.

Hankalin tilanne on niillä kotitalouksilla, joiden pitäisi saada lehtensä päiväpostin mukana. Postin jakajat ovat lakossa perjantaina kello 6–18.

Päiväkannon varassa oleville HS:n tilaajille puuttuvat lehdet toimitetaan jälkikäteen.

Maakunnissa lehden jakelu on yökuljetusten varassa. Auto- ja kuljetusalan työntekijöiden mielenilmaus voi aiheuttaa niihin häiriöitä. Esimerkiksi osa irtonumeropisteistä voi lauantaina jäädä ilman lehtiä.

Mahdollisten jakeluhäiriöiden vuoksi HS:n perjantain ja lauantain lehtien digitaaliset versiot on maksutta kaikkien luettavissa.

 

HS:n digilehti luettavissa osoitteessa HS.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat