Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kristilliset muistivat eläkeläisiä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah kummeksui junaliikenteen leikkauksia.
Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Sari Essayah kummeksui junaliikenteen leikkauksia.

Kristillisdemokraatit keskittyi tiistaina oppositiopuolueista ehkä selvimmin juuri niihin asioihin ja ihmisiin, joista kansalaiset ovat viime aikoina puhuneet eniten. Ainoastaan maahanmuutto jäi sivuun kuten yllättävän monilla muillakin opposition edustajilla.

Kristillisdemokraattien uusi puheenjohtaja Sari Essayah on selkeä esiintyjä. Puolueelle se tietää hyvää. Vakuuttava on edelleen myös puolueen edellinen puheenjohtaja Päivi Räsänen, mutta Essayah osaa esittää asiat jankkaamatta.

Vaikka monet muutkin opposition edustajat nostivat esille huolen nuorisotakuun kohtalosta, Essayahin puhe tuntui painavimmalta.

Moni pienituloinen eläkeläinen varmasti höristi tv:n äärellä korviaan, kun Essayah nosti esille huolen eläkeläisten asumistuen leikkauksesta. Kun eläkkeensaajan asumistuki muutetaan yleiseksi asumistueksi, kymmenientuhansien asumistuki pienenee.

Essayah tietää hyvin, että junaliikenteen leikkaukset osuvat kipeästi varsinkin keskustalaisille alueille. Hän vaati hyvin ponnekkaasti hallitusta perumaan senkin leikkauksen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat