Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Haglundin Rkp haluaa esiintyä vastuullisena

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Carl Haglund sanoi, ettei Rkp:n vaihtoehtobudjetissa säästetä koulutuksesta ja kehitysavusta niin paljon kuin hallitus esittää.
Carl Haglund sanoi, ettei Rkp:n vaihtoehtobudjetissa säästetä koulutuksesta ja kehitysavusta niin paljon kuin hallitus esittää.

Rkp ehti olla jokaisessa hallituksessa vuodesta 1979 vuoteen 2015. Keväällä katkesi puolueen 36 vuoden yhtäjaksoinen hallitusedustus.

Rkp:n puheenjohtaja Carl Haglund ei näytä ottaneen vielä oppositiopoliitikon roolia haltuunsa. Haglund esiintyy aina asiallisesti, mutta tiistaina eduskunnan budjettikeskustelussa hän oli jopa yliasiallisen oloinen.

Haglund tuntuu haluavan esiintyä vastuullisena oppositiopoliitikkona. Hän ei räksytä turhaan, jos ei siihen ole aihetta. Sen Haglund ilmoitti kuitenkin selvästi, että Rkp:n vaihtoehtobudjetissa ei säästetä esimerkiksi koulutuksesta ja kehitysavusta niin paljon kuin hallitus esittää.

Puolueen uusi kansanedustaja Joakim Strand puhui ryhmäpuheessa maahanmuuttajista. Rkp nosti rohkeasti esille sen, että Suomen väestönkehitys olisi ilman maahanmuuttajia negatiivinen.

Strand vaati työperäisen maahanmuuton lisäämistä EU:n ulkopuolelta ja työlupaa niille, jotka tulevat Suomeen turvapaikanhakijoina.

Sanoma oli melko järeä, mutta esitystyyli oli vielä hieman vaisu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat