Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vasemmistoliitto vetosi nobelisti Stiglitziin

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Puheenjohtaja Paavo Arhinmäki piikitteli perussuomalaisia.
Puheenjohtaja Paavo Arhinmäki piikitteli perussuomalaisia.

Yksi nimi nousi yli muiden: amerikkalainen Nobel-palkittu taloustieteilijä Joseph Stiglitz, jota Helsingin Sanomat haastatteli vastikään. Stiglitzin nosti esille vasemmistoliitto, mutta hänet mainitsi myös Sdp:n Antti Rinne.

Vasemmistoliiton ryhmäpuheen pitänyt Kari Uotila käytti Stiglitzin lausuntoa puheensa alussa hyvänä tehokeinona. "Hallitus rapauttaa Suomen tulevaisuutta" oli taloustieteilijän sanoma.

Stiglitzin kehumiselta vei vähän pohjaa pääministeri Juha Sipilän (kesk) ja valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok) muistutus siitä, että Stiglitz toimi aikoinaan Kreikan neuvonantajana.

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki esiintyi ehkä hieman maltillisemmin kuin olisi odottanut. Hän piikitteli perussuomalaisia siitä, että puolue oli aiemmin työläisten ja työmiehen asialla muttei enää.

Palkkaleikkaukset Arhinmäki torjui jyrkästi ja nosti yllättäen – ja viisaasti – esimerkikseen pienet yrittäjät. Hänen viestinsä oli, että kun kansalaisilla on varaa vain välttämättömään, he eivät enää käytä pienten yrittäjien tarjoamia palveluita.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat