Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aarnio-käräjillä puitiin "kenkäpuhelimen" viestejä

Kotimaa
 

Aarnio-käräjillä kuultiin tiistaina törkeistä huumerikoksista syytettyä naista. Nainen on edesmenneen takavuosien huumepomon Miika Kortekallion sukulainen.

Syyttäjän mukaan nainen on järjestellyt maahan ja välittänyt hasista Jari Aarnion ja muiden syytettyjen kanssa. Nainen on syytteessä yhteensä viidestä törkeästä huumausainerikoksesta.

Tiistain kuuleminen keskittyi Aarnion autotallista kengän sisältä löytyneeseen matkapuhelimeen. Puhelimen muistista on löytynyt viestittelyä prepaid-liittymään, joka oli Kortekallion sukulaisnaisen käytössä vuonna 2010.

Syyttäjän mukaan viesteissä sovittiin muun muassa siitä, että nainen luovutti hasiskaupoista saatuja rahoja Aarniolle. Syyttäjän mukaan viesteissä puhutaan myös siitä, että Aarnio luovuttaisi naiselle välitettäväksi kolme kiloa hasista.

Sekä Aarnion että naisen puolustukset kiistivät jyrkästi, että viesteissä olisi ollut kyse huumekaupoista.

Viestien sisältö jäi kuitenkin mystiseksi oikeudenkäynnin julkisessa osassa. Kortekallion sukulaisnainen ei suostunut avaamaan viestien merkityksiä yleisön läsnä ollessa. Hän vetosi siihen, että asiat liittyivät hänen läheistensä yksityiselämään.

Aarnio sanoi, ettei hän ollut lähettänyt kaikkia puhelimesta löytyneitä viestejä, vaan myös jotkut hänen alaisistaan ovat voineet lähettää niitä.

Aarnio vetosi poliisin salaisiin taktisiin menetelmiin, kun syyttäjä yritti tiukata häneltä viestien sisällöstä oikeudenkäynnin julkisessa osassa.

Aarnio sanoi puhuvansa salaisessa osiossa, jos nainen ensin avaa asioita omalta osaltaan.

Syyttäjä ihmetteli, miksei Aarnio voi edes yleisellä tasolla kertoa, mihin Aarnion lähettämä "Okei. On mitä tarjota" -viesti liittyy. "Miten se voi liittyä poliisin taktiikkaan?" syyttäjä sanoi.

Viestejä puidaan lisää keskiviikkoaamuna yleisön läsnä olematta. Kaikki syytetyt ovat kiistäneet syytteet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat