Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kempeleen turma-auto kaahasi lähes 200 km/t

Kotimaa
 

Kempeleessä Oulun ohikulkutiellä maanantai-iltana sattuneen kuolonkolarin syynä oli huomattava ylinopeus.

"Oulun eteläpuolelta kotoisin oleva 33-vuotias mies ajoi silminnäkijöiden mukaan lähes 200 kilometrin tuntinopeutta Renault Megane -merkkisellä punaisella henkilöautolla. Siinä vauhdissa auto kulki äärirajoilla. Se oli järjetöntä kaahaamista liikenteen seassa", sanoo tutkintaa johtava rikoskomisario Jan Sormunen Oulun poliisista.

Poliisi epäilee, että auto lähti kaarteessa kuljettajan käsistä. Ennen onnettomuutta mies oli ohittanut useamman ajoneuvon moottoritien kaistojen oikealta puolelta. Mutkitellen ohittaneen Renaultin havaitsi myös muutama rekka-auton kuljettaja.

Turma sattui moottoritiellä Ouluntullin lähellä. Noin 600 metriä ennen Ouluntullin ramppia auto oli alkanut heittelehtiä ja lopulta suistunut kulkusuunassa nähden vasemmalle yli moottoritien keskialueen nurmen. Sen jälkeen auto oli noussut ilmaan ja pudonnut pohjoisen suunnasta tulleen henkilöauton keulaan ja kattoon. Vastaan tulleessa autossa ollut 25-vuotias, raskaana ollut naiskuljettaja loukkaantui vakavasti. Hän on edelleen kriittisessä tilassa hoidettavana Oulun yliopistollisessa sairaalassa. Renaultin kuljettaja kuoli onnettomuuspaikalla.

Tapio Mainio HS
Kempele

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat