Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sdp valmistelee puoluekokousta alkuvuodelle 2017

Kotimaa
 

Sosiaalidemokraattinen puolue (Sdp) aikoo pitää seuraavan puoluekokouksensa todennäköisesti tammi–helmikuussa 2017. Asiaa on valmisteltu puoluejohdossa, kertoo Sdp:n puoluevaltuuston puheenjohtaja, Tarja Filatov.

"Olemme päätymässä alkuvuoteen, jotta puoluekokousvalmistelut eivät söisi kunnallisvaaleihin valmistautumista. Täsmällinen ajankohta selviää, kun paikkajärjestelyt varmistuvat", Filatov sanoo.

Vaihtoehtona olisi ollut kokouksen järjestäminen myöhemmin kunnallisvaalien jälkeen. Kunnallisvaalit järjestetään 9. huhtikuuta 2017.

Keskustelua puoluekokouksen ajoituksesta on käyty puoluejohdossa ja piireissä. Puolueen uusien sääntöjen mukaan puoluekokouskausi on kolme vuotta. Puheenjohtaja Antti Rinne valittiin tehtävään vuoden 2014 toukokuussa.

Sdp:n puoluesihteerin Reijo Paanasen mukaan päätöstä lopullisesta ajankohdasta ei ole tehty.

"Säännöt sanovat, että kokous on järjestettävä vuonna 2017. Sitä ei ole sanottu, pidetäänkö kokous alku- vai loppuvuonna. Voi olla, että alkuvuosi on kunnallisvaalien vuoksi parempi vaihtoehto. Näyttäisi siltä, että alkuvuosi sotkisi vähemmän järjestöväen valmistautumista puoluekokoukseen", Paananen sanoo.

Puoluekokouksessa arvioidaan myös Rinteen ja Paanasen jatko tehtävissään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat