Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Timo Soini: Minua ei voi painostaa eikä uhkailla

Vesa-Matti Saarakkala kertoi eroavansa eduskuntaryhmästä, jos hallitusasemasta ei järjestetä kokousta

Kotimaa
 

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoo Helsingin Sanomille, ettei aio esittää puoluehallitukselle puolue-elinten yhteiskokouksen järjestämistä.

"Olen puolueen yksimielisesti valitsema puheenjohtaja, eikä minua voi painostaa, saati uhkailla."

Kansanedustaja Vesa-Matti Saarakkala (ps) ilmoitti perjantaina eroavansa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä, jos puolue ei järjestä yhteiskokousta perussuomalaisten pysymisestä hallituksessa tai eroamisesta hallituksesta.

Saarakkalan mukaan hallitus ei noudata ohjelmaansa, jonka mukaan maahanmuuton tulee olla hallittua.

Hän ei hyväksy sitä, että perussuomalaisten eduskuntaryhmä tukee suomalaisten etuuksiin ja palveluihin kohdistuvia leikkauksia samalla kun maahanmuutto pysyy hallitsemattomana ja aiheuttaa kustannuksia.

Soini sanoo, että eduskuntaryhmässä puhuttiin torstaina kokouksen pidosta mutta se ei saanut kannatusta. Hänen mukaansa koko puoluejohto Sebastian Tynkkystä lukuun ottamatta vastusti kokousta.

"Näitä asioita ei hoideta listoilla ja torikokouksilla vaan puolueen sääntöjen mukaan valituilla toimielimillä", Soini sanoo.

"Olen saanut puolueveteraaneilta useamman erittäin ärtyneen viestin edustaja Saarakkalan toimista. Oletan, että Saarakkala toimii ilmoittamallaan tavalla. Hän ei ilmoittanut minulle aikeistaan."

Elokuun lopussa ryhmästä erosi jo kansanedustaja Olli Immonen, tosin vain kahden kuukauden määräajaksi. Hän sanoi anovansa paluuta ryhmän jäseneksi lokakuun puolivälissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat