Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kuuden euron pitsoja puolustanutta yrittäjää epäillään talousrikoksista

Kotimaa
 

Julkisuudessa kuuden euron pitsoja puolustanutta pitseriayrittäjää epäillään talousrikoksista. Esitutkinta on alkanut jo vuonna 2014 ja tutkinta on loppusuoralla. Mies on haastattelua antaessaan tiennyt, että häntä epäillään törkeästä veropetoksesta ja kirjanpitorikoksesta.

Poliisin mukaan espoolaispitseriassa ei ollut pidetty kassakirjanpitoa, eikä kassakoneessa ollut kontrollinauhaa, josta kassatapahtumat olisi voitu todentaa.

Esitutkinnan mukaan yrityksen käteismyyntiä ei ollut kirjattu edes osaksi kirjanpitoa. Rikoshyödyn epäillään olevan 37 000 euroa, ja summa on vakuustakavarikossa Espoon käräjäoikeuden päätöksellä.

Epäillyt rikokset ajoittuvat vuosille 2012–2014.

Yrittäjä Kara Gökhan sanoo, ettei ole tahallaan jättänyt veroja maksamatta, vaan kyse on tietämättömyydestä. Gökhanin mukaan he olivat luulleet, että lounassetelifirma maksaisi arvonlisäverot suoraan verotoimistolle.

Poliisin tiedotuskampanjaan liittynyt kirjoitus aloitti myrskyn sosiaalisessa mediassa maanantaina.

"Talousrikostutkijat Anne ja Jutta" -Facebook-profiilissa kerrottiin, että jatkuvasti huomattavan edullisesti tuotteitaan myyvä ravintola toimii luultavasti laittomasti eikä pitsaa voi myydä koko ajan alle kuuden euron.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat