Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Itsenäisyyspäivän juhlista ja muusta

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

"Ulkoministeri Soini, te olette kieltäneet itsenäisyyspäivän juhlimisen Suomen edustustoilta maailmassa. Me vetoamme teihin, peruuttakaa päätöksenne ja antakaa Suomen lipun liehua edustustoissamme itsenäisyyspäivänä."

Pekka Haavisto, vihr

"Itsenäisyyspäiväjuhlat ovat vetäneet tuhansia kontakteja ja ovat olleet Suomelle erittäin hyödyllisiä verkostoitumisen ja maineen kannalta. Näyttää siltä, että hyvää työtä tekevät diplomaattimme ovat joutuneet lyhytnäköisen populismin vangiksi."

Maria Guzenina, sd

"Viime hallituksen aikana taisi kymmenkunta lähetystöä lakkautua kokonaan, tämän hallituksen aikana ei ole lakkautettu. Kun saadaan talous nousemaan ja resurssit paremmaksi, voidaan totta kai juhlat järjestää."

Timo Soini, ps

"Hallitus on arvioinut leikkauksia, että pystymme nyt uudistamaan kehitysyhteistyötä. Tämä kuulostaa kovin kummalliselta, kun tosiasia on, että yhä vähemmän pystytte auttamaan kaikkein köyhimpiä. Leikkaukset eivät muutu uudistuksiksi."

Susanna Huovinen, sd

"Ei näitä kehitysyhteistyöleikkauksia selitetä uudistuksilla. Ne ovat selviä leikkauksia, ja silloin, kun leikkauksia on tehty, meidän pitää vain olla entistä tarkempia ja huolellisempia rahan kohdistamisessa."

Pääministeri Juha Sipilä, kesk

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat