Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aarnio-käräjillä käytiin tiukkaa sanailua

Sekä Jari Aarnio että Malmin nainen moittivat krp:n tutkintaryhmää

Kotimaa
 
Jari Aarnio
Jari Aarnio

Aarnio-käräjät jatkuivat tiistaina tiukan sanailun merkeissä.

Niin kutsuttu Malmin nainen perui lisää kertomuksiaan ja kritisoi entisestään keskusrikospoliisia. Naista syytetään useista törkeistä huumausainerikoksista.

Naisen mukaan suuret osat hänen esitutkintakertomuksestaan ovat poliisin sepittämää tarinaa, jota hän ei oikaissut, koska tunsi kuulustelijaa kohtaan myötähäpeää.

Syyttäjä ihmetteli, miten se on mahdollista, kun naisen avustaja on ollut kuulusteluissa läsnä.

Nainen on aiemmin kertonut saaneensa kuulustelijalta rahaa ja muita etuja. Nainen kuitenkin antoi ymmärtää, ettei raha olisi vaikuttanut siihen, mitä hän on kuulusteluissa milloinkin sanonut. "Sellaista vertailua ei tarvitse tehdä, koska olen saanut niiltä tasaisesti rahaa", nainen sanoi.

Syyttäjä kyseli naiselta tekstiviesteistä, joita hän oli vaihtanut toisen syytteessä olevan naisen, Miika Kortekallion sukulaisnaisen, kanssa.

Molemmat naiset myönsivät, että Kortekallion sukulaisnainen oli vienyt kirjeen Malmin naisen pyynnöstä Hollantiin.

Ainakaan oikeudenkäynnin julkisessa osassa ei kuitenkaan käynyt ilmi, mihin kirje oli liittynyt. Kirjeen toimittamisen jälkeen naisten välillä oli viestittelyä, jossa viitattiin erilaisiin numeroihin. Syyttäjän mukaan numerot viittasivat huumekauppaan.

Naiset kiistivät tämän ja sanoivat, ettei kumpikaan ymmärtänyt, mitä tekstailivat.

Kortekallion sukulaisnainen oli kuulusteluissa kertonut ymmärtäneensä, että Malmin nainen oli sotkeutunut huumekauppoihin. Oikeudessa hän kuitenkin pyörsi lausuntonsa.

Naiset kiistivät, että Aarniolla olisi mitään tekemistä viestittelyn kanssa.

Aarnio puolestaan piti pitkän monologin siitä, että krp:n tutkintamenetelmät pitää selvittää juurta jaksaen. Hänen mukaansa oli alusta asti selvää, ettei krp voi tehdä reilua tutkintaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat