Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eläkeläisten hoidosta, eläkkeistä ja asumistuesta

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

"Ehkä tökeröin hallituksen teoista on eläkkeensaajan asumistuen lakkauttaminen, mikä pienentää asumisen tukea kahdella kolmesta tuen saajista."

Merja Mäkisalo-Ropponen, sd
"Monella on edessä muutto pois omasta kodista. Kun kaikki säästötoimenpiteet otetaan huomioon, on hallituksen esittämä takuueläkkeen korotus äkkiä syöty."

Antero Laukkanen, kd
"Kuinka selvitään seuraavista tehtävistä pienemmällä hoitajamitoituksella: liikuntarajoitteisen vanhuksen avustaminen ylös ja alas vuoteesta monta kertaa päivässä, märän yövaipan kuivitus, mahdollisesti kastuneiden lakanoiden ja makuualustojen vaihto, päivävaatteiden yllepukeminen, hygienia, ihonhoito, talkitseminen, wc-käynnit, suuhygienia, parranajo, hiusten kampaaminen, viriketoiminnot, vanhusten ulkoilu?"

Hanna Halmeenpää, vihr
"Opposition ja varsinkin vihreiden, jotka tekivät tämän välikysymyksen ensimmäisinä allekirjoittajina, heidän populisminsa tulee jo korvistani ulos."

Ben Zyskowicz, kok

"Hallituspuolueiden taktiikka alkaa olla jo tuttu. Silloin kun hallitus on kiipelissä, niin laitetaan edustaja Zyskowicz puhumaan jostain aivan muusta."

Ville Niinistö, vihr
"Itse olin viimeksi maanantaina tapaamassa eläkeläisiä Jokioisissa. Rohkenen niidenkin keskustelujen perusteella sanoa, että he ymmärtävät Suomen ongelmien vakavuuden vielä monia meitä tässä salissa olevia paremmin."

Sirkka-Liisa Anttila, kesk
"Täällä sanottiin, että kuntien talouttakin heikennetään, niin se ei kyllä pidä paikkaansa. Ensi vuoden osalta kuntatalous on vahvistuva."

Ministeri Anu Vehviläinen, kesk
"Miksi pitää olla näin, että kaikki mitä ministerit sanovat, niin siinä on joku paha tahto tai tarkoitus? Ei todellakaan ollut."

Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä, ps

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat