Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta: Laki ja EU estävät kellojen siirtämisen vielä tunnilla taaksepäin

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Näin saat HS Illan käyttöösi

Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkimusprofessori Timo Partonen ehdotti maanantain Helsingin Sanomissa, että Suomen pitäisi siirtyä Keski-Euroopan kanssa samaan aikavyöhykkeeseen ja luopua kesäajasta.

HS Ilta selvitti asiaa: aikavyöhykkeen vaihtaminen olisi vaikeaa toteuttaa, sillä laki ja EU tulevat vastaan.

HS Ilta kertoo myös, mitä käänteitä Perussuomalaisten varapuheenjohtajan Sebastian Tynkkysen erottamisessa puolueesta on tänään tapahtunut.

Lisäksi HS Ilta kertoo muun muassa makkaran ja pekonin vaarallisuudesta sekä Trafin päätöksestä Helsinki-Vantaan yölentoihin. Kolumnistina on Rosa Meriläinen. Klassikkosarja Puretut talot vie tällä kertaa Säätytalon naapuriin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat