Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiistai on komean aurinkoinen syyspäivä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Päivän sää 27.10.2015
Päivän sää 27.10.2015

Öinen sadealue väistyy vähitellen, ja tiistaista tulee komean aurinkoinen syyspäivä koko maassa. Paisteen ei kannata antaa hämätä, sillä sää on varsin kolean tuntuinen. Virtaus käy kylmästi pohjoisesta ja puuskainen tuuli lisää kylmän tuntua.

Vielä aamupäivällä voi etelässä ripsiä vettä, mutta iltapäiväksi sää poutaantuu ja vähitellen myös selkenee. Aurinko paistaa suuressa osassa maata. Idässä pohjoisvirtaus nostattaa vesistöjen lähellä yksittäisiä lumikuuroja. Lämpötila kohoaa tiistaina maan etelä- ja keskiosassa 2 ja 7 asteen välille, mutta puuskainen pohjoistuuli saa sään tuntumaan kylmemmältä.

Pohjoisessa lämpötila kiikkuu päivällä nollan molemmin puolin. Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa sinnitellään plussan puolella ja Lapissa on monin paikoin pakkasta. Sielläkin on tiistaina aurinkoista ja poutaista, sillä Suomen ylle on vahvistumassa korkeapaine.

Keskiviikon vastaisena yönä lämpötila laskee pakkaselle koko maassa. Ilma on sen verran kuivaa, että kuuraliukkautta tuskin esiintyy. Toki siltojen ja vesistöjen lähellä kannattaa olla liikenteessä yöllä ja aamulla varovainen.

Keskiviikkona päivällä lämpötila kohoaa etelä- ja keskiosassa maata kylmän yön jälkeen nipin napin plussan puolelle, ja Lapissa on päivällä pakkasta. Keskiviikkokin on silti monin paikoin aurinkoinen syyspäivä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat