Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS kysyi asiantuntijoilta, miten sisäministeri Petteri Orpo on suoriutunut

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Matti Välimäki, Tutkija, Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskus ”On vaikea arvioida yhden henkilön tekemisiä. Suomessa on koalitiohallitus ja sen sisällä erilaisia mielipiteitä. Toinen asia on, että tämä ei ole vain Suomen turvapaikkatilanne, vaan koko EU:n ja tässä on vuosikymmenien historia takana.”

1/5 Matti Välimäki, Tutkija, Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskus ”On vaikea arvioida yhden henkilön tekemisiä. Suomessa on koalitiohallitus ja sen sisällä erilaisia mielipiteitä. Toinen asia on, että tämä ei ole vain Suomen turvapaikkatilanne, vaan koko EU:n ja tässä on vuosikymmenien historia takana.”

Jukka Gröndahl / HS
Nasima Razmyar, Kansanedustaja (sd) ”Pakolaiskriisin hoidossa ei kukaan ole ottanut selkeää johtajuutta ja ohjaavaa roolia. Tässä Orpolla olisi mahdollisuus ottaa oma paikkansa, sillä hän on muutenkin esiintynyt melko vastuullisesti.”

2/5 Nasima Razmyar, Kansanedustaja (sd) ”Pakolaiskriisin hoidossa ei kukaan ole ottanut selkeää johtajuutta ja ohjaavaa roolia. Tässä Orpolla olisi mahdollisuus ottaa oma paikkansa, sillä hän on muutenkin esiintynyt melko vastuullisesti.”

Aku Isotalo / HS
Pirkko Mattila, Kansanedustaja (ps) ”Kohtalaisesti. En usko, että tässä on mitään salailua ollut, mutta kansalaisten keskuudessa oli monia kysymyksiä sosiaalisessa mediassa ja noilla paikkakunnilla, jota tämä maahantulo eniten koski. On tärkeä, että kansalaiset tietävät, mitä korkeimmat päättävät tahot tekevät, kun tällainen odottamaton tilanne syntyy.”

3/5 Pirkko Mattila, Kansanedustaja (ps) ”Kohtalaisesti. En usko, että tässä on mitään salailua ollut, mutta kansalaisten keskuudessa oli monia kysymyksiä sosiaalisessa mediassa ja noilla paikkakunnilla, jota tämä maahantulo eniten koski. On tärkeä, että kansalaiset tietävät, mitä korkeimmat päättävät tahot tekevät, kun tällainen odottamaton tilanne syntyy.”

Juhani Niiranen / HS
Päivi Räsänen, Kansanedustaja (kd) ”Tyhjää äänestämällä [EU:n päätöksessä sijoittaa turvapaikanhakijoita jäsenmaihin] ei voi vaikuttaa. Mutta ei siitä Petteri Orpoa voi yksin nostaa kepin nenään, tämä oli koko hallituksen linjaus.”

4/5 Päivi Räsänen, Kansanedustaja (kd) ”Tyhjää äänestämällä [EU:n päätöksessä sijoittaa turvapaikanhakijoita jäsenmaihin] ei voi vaikuttaa. Mutta ei siitä Petteri Orpoa voi yksin nostaa kepin nenään, tämä oli koko hallituksen linjaus.”

Tuomas Martikainen, Siirtolaisuusinstituutin johtaja ”Hankalissa paikoissa punnitaan johtajuutta. Mikäli Petteri Orpon toiminta jatkuu samankaltaisena kuin tähän mennessä, hän on osoittanut kuuluvansa johtavien suomalaispoliitikoiden joukkoon.”

5/5 Tuomas Martikainen, Siirtolaisuusinstituutin johtaja ”Hankalissa paikoissa punnitaan johtajuutta. Mikäli Petteri Orpon toiminta jatkuu samankaltaisena kuin tähän mennessä, hän on osoittanut kuuluvansa johtavien suomalaispoliitikoiden joukkoon.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat