Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miltä ministerin viesti työntekijöiden mitoituksesta kuulosti?

Kotimaa
 
Teksti: Ossi Mansikka Kuvat: Juhani Niiranen
Juhani Niiranen / HS
Maisa Puranen, graafikko: ”Se on määrittelykysymys, mikä on turhaa työtä ja mikä ei. Olen viestinnässä töissä, ja meiltä kaivataan näkyvyyttä. En tiedä, miten yliopisto pärjäisi ilman meitä.”

1/3 Maisa Puranen, graafikko: ”Se on määrittelykysymys, mikä on turhaa työtä ja mikä ei. Olen viestinnässä töissä, ja meiltä kaivataan näkyvyyttä. En tiedä, miten yliopisto pärjäisi ilman meitä.”

Juhani Niiranen / HS
Mikko Lumme, näyttelynvalvoja: ”On aivan selvää, ettei tämän kokoinen laitos toimisi, jos poistettaisiin av-henkilöstö, siivoojat ja vahtimestarit. Ministeri katselee nyt ylätasolta mutta ei näe, mitä täällä oikeasti tapahtuu.”

2/3 Mikko Lumme, näyttelynvalvoja: ”On aivan selvää, ettei tämän kokoinen laitos toimisi, jos poistettaisiin av-henkilöstö, siivoojat ja vahtimestarit. Ministeri katselee nyt ylätasolta mutta ei näe, mitä täällä oikeasti tapahtuu.”

Juhani Niiranen / HS
Merike Holmberg, museo-opas: ”Täällä yliopistomuseossakin tehdään tärkeää työtä. Säilytämme yliopiston historiaa sekä Suomen sivistyshistoriaa. Ihmisiä työskentelee hallinnossa ja vahtimestareina, me museossa.”

3/3 Merike Holmberg, museo-opas: ”Täällä yliopistomuseossakin tehdään tärkeää työtä. Säilytämme yliopiston historiaa sekä Suomen sivistyshistoriaa. Ihmisiä työskentelee hallinnossa ja vahtimestareina, me museossa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat