Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Yksi perussuomalainen poistui, toinen twiittasi ja kolmas hävisi käräjillä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Perussuomalaisten Matti Putkonen (vas.) oli tv:ssä Ylen haastateltavana lokakuussa ja Jussi Niinistö syyskuussa.
Perussuomalaisten Matti Putkonen (vas.) oli tv:ssä Ylen haastateltavana lokakuussa ja Jussi Niinistö syyskuussa.

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Torstai ja perjantai olivat vilkkaita päiviä perussuomalaisille. Kaikki alkoi Ylen A-Talkista, jossa perussuomalaisten viestintäpäällikkö Matti Putkonen teki yllättävän poistumisen lähetyksestä. Kansanedustaja Kaj Turunen lähetti samaiseen ohjelmaan liittyvän twiitin, josta nousi some-myrsky. Eikä siinä vielä kaikki: puolueen ex-jäsen Seppo Hauta-aho esiintyi myös A-Talkissa ja sai perjantaina kuulla, että hän on hävinnyt hovioikeudessa riitansa entistä puoluettaan vastaan.

HS Ilta kertoo kootusti nämä kolme tapausta.

Perjantain hahmo oli James Bond. HS Illasta löytyy uuden Bond-elokuvan arvio ja tunnariäänestys sekä muutamia muitakin Bond-juttuja. HS Ilta kertoo lisäksi Finnairin tuloksesta, pakkolakien viivästymisestä ja Malmin lentokentän mahdollisesta ties kuinka monennesta tuoreesta käänteestä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat