Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS ilmestyy sunnuntai­aamuna digitaalisena

Kotimaa
 

Helsingin Sanomat ilmestyy digitaalisena sunnuntaiaamuna 1. marraskuuta, jolloin paperilehteä ei julkaista. Digitaalinen HS Aamu on luettavissa HS:n sovelluksissa tableteissa ja älypuhelimissa sekä tietokoneen selaimissa HS.fi:ssä heti aamusta.

HS Aamun toimitus tarjoilee pyhäinpäivän tärkeimmät uutiset ja paljon muuta luettavaa.

Anna-Stina Nykänen kertoo, mitä maailmalla outoja, pelottavia ja kiinnostavia kohteita kolunnut valokuvaaja Meeri Koutaniemi ajattelee työstä. Työ on aiheena Koutaniemen ja Arman Alizadin tuoreessa kirjassa Riisuttu Suomi. Mukana on vastinpareja, kuten pappi ja satanisti, prostituoitu ja asiakas, patologi ja saattohoitopotilas. Millainen on haudankaivajan kutsumus ja mitä työstä ajattelee elinkautisvanki?

Selvitämme, millaisia tuloksia väkivaltaisille miehille tarkoitetulla Jussi-työllä on saatu aikaan. Haastateltavana on kolmikymppinen perheenisä, joka tuskastui raivoamiseensa. Hän oli karjunut suoraa huutoa vaimolleen ja lapsilleen vuosien varrella useita kertoja. Nyt viimeisimmästä huutokohtauksesta on kolmisen kuukautta.

Käymme läpi Helsingin keskustan vaiheita. Esimerkiksi 400 vuotta sitten Kalasatamasta piti tulla kaupungin keskusta. Voitte vertailla, miltä silloinen suunnitelma näyttää verrattuna tuoreeseen ilmakuvaan.

Entä millainen ihminen on yliopistomaailmaan lähtenyt USA:n entinen ulkoministeri Condoleezza Rice? Ainakaan hän ei kadu eikä pehmene.

Talous puolestaan laatii katsauksen matkapuhelinmarkkinoihin.

Etenkin pitkille reissuille voi olla vaikea löytää tuttua matkaseuraa. Kolme matkailijaa kertoo, miten he löysivät kaverin netin kautta, lentokentältä ja tien päältä ja miten yhteinen matka sujui.

HS Aamussa ilmestyy myös muun muassa HS Klassikko, Maailman kuvat, sarjakuvat, sää, pääkirjoitus, kolumni ja mielipidekirjoituksia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat