Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaisten ex-jäsen hävisi oikeusriidan puoluetta vastaan

Kotimaa
 
HS

Perussuomalaiset on voittanut hovioikeudessa riidan entistä puolueen jäsentä Seppo Hauta-ahoa vastaan. Hauta-ahon mukaan perussuomalaisten Joensuun puoluekokouksessa vuonna 2013 olisi rikottu puolueen sääntöjä. Hovioikeus oli toista mieltä ja piti voimassa käräjäoikeuden vuosi sitten antaman hylkäävän päätöksen.

Hauta-aho on aikaisemmin hävinnyt myös perussuomalaisten ehdokasasettelua koskevan kanteensa. Kuitenkin Hauta-aho esitti samat väitteet Yleisradion A-Talk-ohjelmassa torstai-iltana.

Hauta-ahon haastatteleminen A-Talkissa kuumensi tunteita suorassa tv-lähetyksessä. Perussuomalaisten puoluetoimiston työtekijä Matti Putkonen tuohtui siitä, että Yle on toistuvasti tuonut Hauta-ahon julkisuuteen esittämään väitteitään.

Koko ohjelmasta nousi häly, kun Putkonen poistui välillä studiosta. Myöhemmin kansanedustaja Kaj Turunen (ps) twiitissään kirjoitti, että Yle hyökkää perussuomalaisia vastaan.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kirjoitti blogissaan perjantaina, että Hauta-aho on hävinnyt kaikki jutut puoluetta vastaan. Hauta-aho joutuu korvaamaan perussuomalaisille oikeudenkäyntikuluja lähes 60 000 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat