Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Aamu: Kutsumus on suomalaisille töissä tärkeintä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Meeri Koutaniemi
Huumeaddikti Lisa: "15-vuotiaalle itselleni haluisin sanoo et lopeta se teeskenteleminen.”
Huumeaddikti Lisa: "15-vuotiaalle itselleni haluisin sanoo et lopeta se teeskenteleminen.” Kuva: Meeri Koutaniemi

Näin saat HS Aamun käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

”Työnteossa yhdistyvät väistämättä oma intohimo ja halu kehittää ympäröivää yhteiskuntaa”, valokuvaaja Meeri Koutaniemi tiivistää uuden kirjansa ydinsanoman HS Aamun haastattelussa.

Koutaniemen ja Arman Alizadin kirja kertoo suomalaisesta työstä vastakohtien kautta: mitä ajattelee terminaalipotilas, mitä saattokodin hoitaja, mitä prostituoitu, mitä hänen asiakkaansa, mitä vanginvartija, mitä elinkautisvanki.

HS Aamu kertoo venäläiskoneen tuhoisasta maahansyöksystä sekä limusiinilla junan alle Kokemäellä ajaneista miehistä. Selvitämme myös, mikä saa väkivaltaisen miehen havahtumaan ja hakemaan apua sekä sen mistä apua saa. Haastateltavana on kolmikymppinen perheenisä, joka tuskastui raivoamiseensa.

HS Aamu kertoo myös Helsingin keskustan historiallisista vaiheista sekä siitä, mitä kuuluu Yhdysvaltain entiselle ulkoministerille Condoleezza Ricelle. Tapaamme myös Lewis Hamiltonin suomalaisen fysiikkavalmentajan, joka tietää, miten maailmanmestari pidetään iskusta kisasta toiseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat