Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorukainen on myöntänyt surmanneensa tytön Joutsenossa

Kotimaa
 
Hannu Rissanen / Lehtikuva
Surma tapahtui nuorisotalo Rientolan lähistöllä.
Surma tapahtui nuorisotalo Rientolan lähistöllä. Kuva: Hannu Rissanen / Lehtikuva

Poliisin mukaan 19-vuotias mies on myöntänyt aiheuttaneensa 16-vuotiaan tytön kuoleman Joutsenossa. Mies on kuitenkin kiistänyt murhan.

Poliisin mukaan nuoret tunsivat toisensa kaveripiirinsä kautta. Tutkinnanjohtaja Petri Korpisammal kertoo, että perjantai-illan ja yön tapahtumat ovat selvinneet ja epäillyn kertomus vastaa poliisin käsitystä tapahtumien kulusta.

Teon motiivista ei kuitenkaan ole vielä tietoa.

Poliisi sai ilmoituksen henkirikoksesta lauantaina iltapäivällä. Poliisi otti miehen kiinni tämä kotoa Joutsenosta noin puoli tuntia poliisille tehdyn ilmoituksen jälkeen.

Korpisammalen mukaan miehellä ei ole aiempaa rikostaustaa.

Henkirikos tapahtui Joutsenon Rientolan nuorisotalon läheisyydessä. Talossa oli vietetty aiemmin perjantaina halloween-juhlaa. Tutkinnanjohtajan mukaan juhlilla ei kuitenkaan ollut mitään yhteyttä henkirikokseen, eivätkä uhri ja epäilty olleet osallistuneet juhliin.

Uhrille tehtiin maanantaina oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus, ja hänen henkilöllisyyteensä saatiin lopullinen varmistus. ”Uhrin henkilöys oli koko ajan poliisin tiedossa, mutta nyt tunnistus on sataprosenttinen”, Korpisammal kertoo.

Epäillyn vangitsemisoikeudenkäynti järjestetään keskiviikkona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat