Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Postin työehtokiista aiheuttaa häiriöitä myös Helsingin Sanomien jakeluun

Kotimaa
 

Postin työehtokiista vaikuttaa myös Helsingin Sanomien jakeluun. Valtaosa jaettavista lehdistä päätyy kuitenkin normaalisti tilaajille, sillä ulosmarssit eivät toistaiseksi ulotu varhaisjakeluun.

Osa Helsingin Sanomien tilaajista saa lehtensä postin päiväjakelussa. Työntekijöiden protestit ovat aiheuttaneet viipeitä niin kirjeiden ja pakettien kuin sanoma- ja aikakauslehtien päiväkantoon. Posti arvioi tiistaina, että pääkaupunkiseudulla alle puolet postista saatiin jaettua. Häiriöt jatkunevat koko loppuviikon ajan.

”Tilanne on harmittava, ja pahoittelemme näitä meistä riippumattomia jakeluhäiriöitä. Pyrimme seuraamaan tilannetta ja pidämme lukijamme ajan tasalla”, toteaa HS:n liiketoimintajohtaja Petteri Putkiranta.

Helsingin Sanomien digi- ja näköislehdet ovat joka aamu luettavissa niin tietokoneilta, tableteista kuin mobiililaitteiltakin.

”Jos asiakas haluaa jotenkin varautua postinkulun häiriöihin, niin nyt kannattaa aktivoida HS:n digitunnuksensa. Lehti on silloin heti luettavissa myös siinä tilanteessa, että painettu lehti ei tulekaan ajoissa”, Putkiranta neuvoo.

Painettua lehteä vastaavat digitaaliset lehdet sisältyvät valmiiksi HS:n yhdistelmätilauksiin. Postin työehtokiistan ajan myös muut tilaajat saavat rekisteröitymistä vastaan lehdet luettavakseen. Digi- ja näköislehtiä voi nyt kokeilla maksutta kahden viikon ajan näytetilauksella.

Näytetilauksen voi aktivoida osoitteessa hs.fi/testaa

HS:n verkkopalvelu sisältää lehden artikkelit, HS:n, Nytin ja Kuukausiliitteen näköislehtinä sekä tabletti- ja mobiilisovellukset ja arkiston.

HS.fi seuraa tilannetta ja tarjoaa tuoreet tiedot myös mahdollisista häiriöistä HS:n jakelussa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat