Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joutsenossa teinitytön murhasta epäilty tunnusti

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Hannu Rissanen / Lehtikuva
Kynttilä paloi Joutsenon nuorisotalo Rientolan pihassa lauantai-iltana. Poliisi eristi alueen henkirikos tutkimuksen vuoksi.
Kynttilä paloi Joutsenon nuorisotalo Rientolan pihassa lauantai-iltana. Poliisi eristi alueen henkirikos tutkimuksen vuoksi. Kuva: Hannu Rissanen / Lehtikuva

Joutsenossa 16-vuotiaan tytön murhasta epäilty 19-vuotias mies on myöntänyt poliisin kuulusteluissa tahallisen henkirikoksen. Etelä-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehen keskiviikkona todennäköisin syin epäiltynä murhasta.

Aikaisemmin mies oli myöntänyt väkivallan, mutta kiistänyt aiheuttaneensa tahallaan uhrin kuoleman. Uhri on poliisin mukaan saanut surmansa erittäin voimakkaan väkivallan seurauksena.

Esitutkinta on poliisin mukaan vielä alkuvaiheessa, joten se ei tutkinnallisista syistä kerro tekotavasta tai muista yksityiskohdista vielä enempää. Teon motiivista ei vielä ole selvää käsitystä.

Uhri ja epäilty olivat viettäneet viime perjantaina iltaa samassa kaveriporukassa. He liikkuivat jalan Joutsenon keskustan suunnasta Rientolan alueelle, jossa henkirikos tapahtui.

19-vuotias mies on poliisin tiedotteen mukaan ollut yhteistyökykyinen ja selvittänyt asioita oma-aloitteisesti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat