Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Stubb: Hallintarekisteriä valmistellaan edelleen

Kotimaa
 

Hallitus valmistelee edelleen esitystään osakesijoitusten hallintarekisteriksi, vaikka perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini sanoi pitävänsä parempana, että lakia ei muutettaisi.

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) sanoi eduskunnassa keskiviikkona, että hallitus katsoo rauhassa ne noin 40 lausuntoa, jotka lakiesityksestä on annettu.

”Tutkimme niitä tarkkaan, emme poukkoile vaan katsomme lausunnot rauhassa ja sitten kokoustamme ja vedämme johtopäätökset”, Stubb sanoi.

Hallituksen esityksestä annettujen tyrmäävien lausuntojen mukaan uusi laki mahdollistaisi osakeomistuksen piilottamisen ulkomaille.

Stubb ei ole valmis vetämään esitystä pois. Hänen mukaansa Suomen viranomaisten tiedonsaanti Suomessa olevista osakkeiden omistuksesta ei heikkene hallituksen ehdotuksessa.

”Eniten minua huolestuttaa, jos jäämme jonkinlaiseen välitilaan, että pääoma virtaa ulos ja jäämme eurooppalaisten pääomamarkkinoiden periferiaan ja annamme mahdollisuuden EU-tuomioistuimelle tulkita meidän lainsäädäntöämme.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat