Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: 16 vuotta sitten kadonneesta Raisa Räisäsestä lisätietoa

Kotimaa
 

Kuusitoista vuotta sitten Tampereella kadonneen tytön tapaukseen on ilmaantunut uusi todistaja, ilmoittaa keskusrikospoliisi tiedotteessaan.

Krp
Raisa Räisänen
Raisa Räisänen

Tamperelainen taksinkuljettaja on kertonut ottaneensa sunnuntain vastaisena yönä 16.–17. lokakuuta 1999 Tampereen keskustasta kyytiinsä nuoren naisen, joka sopii kadonneen Raisa Räisäsen tuntomerkkeihin.

Räisänen oli kadotessaan 16-vuotias ja 175 senttimetriä pitkä. Häntä kuvaillaan urheilulliseksi ja hoikaksi ja hänen hiuksiaan puolipitkiksi ja punaruskeiksi.

Muita tuntomerkkejä ovat lyhyt musta puolihame, punainen olkaintoppi, musta ja samettinen lyhythihainen paitapusero, musta bleiseri ja sandaalimalliset korkeakorkoiset kengät sekä vahvat piilolinssit.

Kuljettajan mukaan Räisäsen seurassa oli ”tummahiuksinen, syntyperältään eteläeurooppalaista tai esimerkiksi turkkilaista muistuttava” mies, joka oli Räisästä lyhyempi. Miehen ikää kuljettaja ei ole osannut arvioida.

Taksinkuljettaja on kertonut poliisille kuljettaneensa Räisäsen ja miehen Tampereen eteläosan kerrostaloalueelle Multiojankatu 28:aan.

Keskusrikospoliisi toivoo kaikkia mahdollisia Räisäseen ja mieheen liittyviä tietoja. Niitä voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 050 337 8829 tai 0400 973 471, sähköpostitse osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi tai lähimmälle poliisilaitokselle.

Räisäsen katoaminen on vuosien varrella noussut useita kertoja uudelleen julkisuuteen, kun tapauksesta on saatu lisää vihjeitä.

Esimerkiksi toukokuussa 2006 poliisi etsi tapaukseen liitettyä Cadillac-merkkistä limusiinia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat