Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän kuumimmat puheenaiheet: Salainen sote-muistio ja epäily ministerin petoksesta

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Vesa Moilanen / Lehtikuva
Valtiovarainministeri Alexander Stubb, pääministeri Juha Sipilä ja ulkoministeri TimoSoini hallituksen vuoden 2016 talousarvioneuvotteluiden loppuinfossa valtioneuvoston linnassa Helsingissä 10. syyskuuta 2015.
Valtiovarainministeri Alexander Stubb, pääministeri Juha Sipilä ja ulkoministeri TimoSoini hallituksen vuoden 2016 talousarvioneuvotteluiden loppuinfossa valtioneuvoston linnassa Helsingissä 10. syyskuuta 2015. Kuva: Vesa Moilanen / Lehtikuva

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Hallituspuolueet keskusta ja kokoomus käyvät parhaillaan kovaa valtapoliittista taistelua tulevien sote-alueiden määrästä. Keskusta ajaa 18 itsehallintoaluetta ja kokoomus viittä.

Keskustan ajama vaihtoehto saa täystyrmäyksen uudistusta valmistelleiden virkamiesryhmien salaisessa muistiossa, jonka HS on saanut haltuunsa.

Sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylää epäillään petoksesta. Hän itse kiistää epäilyn.

Venäjän presidentin Vladimir Putinin tiedottaja Dmitri Peskov moitti torstaina Britanniaa ja Yhdysvaltoja hätiköinnistä Siinain lentokoneturman arvioinnissa. Britannian ulkoministeri Philip Hammond kertoi keskiviikkona pitävänsä todennäköisenä, että Siinailta Pietariin lauantaina matkalla ollut venäläinen turistilento tuhoutui terrori-iskussa.

Masennuslääkkeet eivät paranna masennusta ja niitä määrätään turhaan, uskoo Harvardin yliopiston professori Irving Kirsch. Helsingin yliopiston psykiatrian professori ja suomalaisen Depression Käypä hoito -työryhmän puheenjohtaja Erkki Isometsä tyrmää Kirschin näkemykset.

Postityöntekijät menevät lakkoon torstaina ja perjantaina 19.–20. marraskuuta.

Kolumnissaan Taneli Heikka kirjoittaa, että suomalaiseen politiikkaan tarvitaan lisää yksinäisiä hulluja.

Säätiedotus kertoo, että huomenna on pilvistä. Pääkaupunkiseudulla lämpötila nousee hiukan yli viiden asteen.

Mukana myös kuvakooste maailmalta, sarjakuvat ja sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat