Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hajoaako hallitus? – Timo Soini HSTV:n suorassa lähetyksessä juuri nyt

Kotimaa
 
Soini: Pitäisi ajatella ennen kuin ajaa itsensä juntturaan
Soini: Pitäisi ajatella ennen kuin ajaa itsensä juntturaan
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soinin mukaan hallitusta vaivaa luottamuspula. HSTV:n Studio Kulmapöydässä vierailleen Soinin mukaan toinen hallituskumppani on ajanut itsensä ”juntturaan” ja toinen harrastaa ”itkupotkuraivareita kurahouissa”.

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini vierailee tänään perjantaina kello 9.00 Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä.

Soinin vierailu Kulmapöydässä osuu nyt erityisen mielenkiintoiseen saumaan, kun hallitussopu on koetuksella sote-uudistuksen vuoksi. Perussuomalaisten asemaa hallituksessa ei helpota puolueen kannatus, joka on laskenut jyrkästi. Lisäksi Soini on asettunut vastustamaan hallituksen hankkeita aktiivisessa katumisessa ja hallintorekisterissä.

Soini on kesän ja syksyyn mittaan kommentoinut eri asioita, mutta antanut vähemmän isoja haastatteluja kevään hallitusneuvotteluiden jälkeen.

Soinilta kysytään ajankohtaisista asioista kuten sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksesta, hallitussovusta ja hänen omasta ulkoministeritontistaan.

Lähetyksessä keskitytään myös perussuomalaisten omaan tilanteeseen. Kohuja on riittänyt niin Olli Immosen, Sebastian Tynkkysen kuin ministeri Hanna Mäntylänkin ympärillä. Kannatus laahaa ja perussuomalaisilta odotetaan näyttöjä. Kuinka vahva on Soinin asema?

Ja jos hallituksesta joku lähtee, kuka se on – perussuomalaiset vai kokoomus?

Sote-uudistuksessa on nyt käyty kovin vääntö palveluja tilaavien itsehallintoalueiden määrästä. Keskusta halusi 18 aluetta ja kokoomus viisi, ja perussuomalaiset jäi tähän välille, mutta selvästi lähemmäs keskustaa.

Asiantuntijat ovat pitäneet 18 aluetta liian suurena määränä.

Soinia haastattelevat HS:n Marko Junkkari ja Teemu Luukka.

Suora lähetys HSTV:ssa alkaa kello 9.
HSTV live1
HSTV live1
Katso HSTV:n suora lähetys
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat