Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Timo Soini HSTV:n vieraana perjantaina kello 9 – keskellä kuumaa poliittista tilannetta

Kotimaa
 
Heikki Saukkomaa
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei ole erityisesti antanut laajoja haastatteluja ulkoministerikautensa aikana.
Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei ole erityisesti antanut laajoja haastatteluja ulkoministerikautensa aikana. Kuva: Heikki Saukkomaa

Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini vierailee tänään perjantaina kello 9.00 Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä.

Soinin vierailu Kulmapöydässä osuu nyt erityisen mielenkiintoiseen saumaan, kun hallitussopu on koetuksella sote-uudistuksen vuoksi. Perussuomalaisten asemaa hallituksessa ei helpota puolueen kannatus, joka on laskenut jyrkästi. Lisäksi Soini on asettunut vastustamaan hallituksen hankkeita aktiivisessa katumisessa ja hallintorekisterissä.

Soini on kesän ja syksyyn mittaan kommentoinut eri asioita, mutta antanut vähemmän isoja haastatteluja kevään hallitusneuvotteluiden jälkeen.

Soinilta kysytään ajankohtaisista asioista kuten sosiaali- ja terveyspalvelu-uudistuksesta, hallitussovusta ja hänen omasta ulkoministeritontistaan.

Lähetyksessä keskitytään myös perussuomalaisten omaan tilanteeseen. Kohuja on riittänyt niin Olli Immosen, Sebastian Tynkkysen kuin ministeri Hanna Mäntylänkin ympärillä. Kannatus laahaa ja perussuomalaisilta odotetaan näyttöjä. Kuinka vahva on Soinin asema?

Ja jos hallituksesta joku lähtee, kuka se on – perussuomalaiset vai kokoomus?

Sote-uudistuksessa on nyt käyty kovin vääntö palveluja tilaavien itsehallintoalueiden määrästä. Keskusta halusi 18 aluetta ja kokoomus viisi, ja perussuomalaiset jäi tähän välille, mutta selvästi lähemmäs keskustaa.

Asiantuntijat ovat pitäneet 18 aluetta liian suurena määränä.

Soinia haastattelevat HS:n Marko Junkkari ja Teemu Luukka.

Suora lähetys HSTV:ssa alkaa kello 9.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat