Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV-kanava näkyy nyt Apple TV:ssä

Kotimaa
 
Fakta

Näin katsot HSTV:tä

 Lataa Apple TV:n sovelluskaupasta HSTV.

 Voit katsoa HSTV:tä myös Windows-, Android- ja Apple-laitteilla lataamalla HS:n sovelluksen sovelluskaupasta

 Verkkosivuilta HSTV löytyy osoitteesta www.hs.fi/hstv

Helsingin Sanomien HSTV-kanava löytyy nyt uudistetusta AppleTV-laitteesta.

HSTV on älypuhelimissa, tableteissa ja tietokoneruuduilla toimiva Helsingin Sanomien verkkotv-kanava. Se näyttää sarjoja, uutisia, livelähetyksiä, keskusteluohjelmia ja dokumentteja. HSTV:n sisältöjä tuottaa ja kehittää toissa viikolla Helsingin Sanomiin perustettu HSTV-toimitus. Lähetyksiä ja videoita tekee koko Helsingin Sanomien journalistikunta.

JONATHAN ALCORN
Uusi Apple TV myymälässä Los Angelesissa lokakuun lopussa.
Uusi Apple TV myymälässä Los Angelesissa lokakuun lopussa.

”Ihmiset haluavat katsoa televisiota silloin, kun itselleen parhaiten sopii. HSTV on Hesarin tekemää puhuttelevaa journalistista videosisältöä, ja sitä voi katsoa koska haluaa”, HS:n vastaava päätoimittaja Kaius Niemi sanoo.

”Uskomme, että tulevaisuudessa nettitelevisio kasvaa tavallisen televisiotoiminnan rinnalle ja jopa sen ohi. Siksi Helsingin Sanomat haluaa olla kehityksen eturintamassa. Hesarin laatusisältöjä voi nyt nauttia aamukahvin lisäksi iltaisin olohuoneen sohvalla”, Niemi sanoo.

Apple TV on yhdysvaltalaisen Apple-yhtiön perjantaina Suomessa julkistama television lisävaruste, eräänlainen moderni digiboksi. Sen kautta voi katsella kymmeniä erilaisia verkkotv-kanavia. AppleTV on ollut olemassa jo aiemmin, mutta laitteesta julkaistiin uudistettu versio perjantaina Suomessa. Sovellus ei toimi vanhoissa AppleTV-laitteissa.

Kuten älypuhelimessa, HSTV ja muut verkkotv-kanavat ladataan laitteeseen sovelluskaupasta. Perjantaina julkaistu HSTV-sovellus oli ensimmäinen suomalainen AppleTV:n kanava.

Näin HSTV toimii uudessa AppleTV:ssä
Näin HSTV toimii uudessa AppleTV:ssä
Kohta voit katsoa Helsingin Sanomien HSTV:n ohjelmia myös televisiosta. Uudessa AppleTV:ssä on HSTV:n oma sovellus, joka tarjoaa joka päivä uusia videoita tärkeimmistä uutistapahtumista ja ilmiöistä. AppleTV on pieni laatikko, joka kytketään televisioon, ja sen kautta voi HSTV:n lisäksi katsella vaikkapa Netflixiä. Kuvaus ja leikkaus: Janne Järvinen, toimittaja: Jussi Sippola
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat