Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuorta naista puukotettiin Tampereella – poliisi etsii ulkomaalais­taustaista epäiltyä

Kotimaa
 

Mies puukotti nuorta naista Tampereen Tesomalla torstai-iltana noin kello 20.45.

Poliisin mukaan nainen oli lenkillä Tesoman Käräjätörmän ja jäähallin välisellä alueella, kun jäähallin suunnalta tullut mies pyysi häneltä tupakkaa. Uhrin kerrottua, ettei hänellä ole, mies löi tätä ensin kasvoihin ja otti sitten taskustaan teräaseen lyöden sillä naista useita kertoja rinnan alueelle.

Nainen onnistui suojaamaan itseään iskuilta, mutta sai siitä huolimatta rintaansa neljä viiltohaavaa sekä käteensä torjuntavamman.

Poliisi etsii epäiltyä, joka on ulkomaalainen ja puhuu suomea huonosti, mutta ymmärrettävästi. Iholtaan mies on uhrin mukaan tumma, muttei musta. Hänellä on parransänki ja hän on noin 170 senttimetriä pitkä ja hoikka. Mies on arviolta noin 30-vuotias.

Epäillyllä oli tekohetkellä yllään tumma taskumallinen huppari, löysähköt farkut ja vaaleat lenkkikengät. Miehen yleisilme oli uhrin mukaan epäsiisti ja hänen vaatteensa haisivat.

Mies pakeni paikalta teon jälkeen takaisin Tesoman jäähallin suuntaan.

Tapausta törkeänä pahoinpitelynä tutkiva poliisi toivoo havaintoja ja tietoja tekijästä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat