Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Työehtojen heikennyksistä tuleekin pysyviä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Jukka Gröndahl / HS
Työehtojen heikennyksiä vastustettiin jo 18. syyskuuta, kun ammattijärjestöjen mielenilmaus keräsi 30 000 ihmistä Helsingin rautatientorille.
Työehtojen heikennyksiä vastustettiin jo 18. syyskuuta, kun ammattijärjestöjen mielenilmaus keräsi 30 000 ihmistä Helsingin rautatientorille. Kuva: Jukka Gröndahl / HS

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Hallitus sai keskiviikkona valmiiksi esityksensä työelämän ehtoja heikentävistä pakkolaeista ja lähetti ne saman tien lausunnoille. Lait lyhentäisivät pisimpiä lomia, kajoavat arkipyhiin ja tekevät ensimmäisestä sairauslomapäivästä palkattoman, HS Ilta kertoo.

Toisin kuin hallitus vielä kuukausi sitten kertoi, laeista ei tulekaan määräaikaisia vaan pysyviä.

Startup-yritysten kaksipäiväinen suurtapahtuma Slush alkoi keskiviikkona Helsingin Messukeskuksessa. Mukana on 1 700 aloittelevaa yritystä ja noin 700 rahoittajaa ja tuhansittain ihmisiä. HS seurasi tapahtumia läpi keskiviikon.

HS Ilta kertoo myös Suomen aikeista lähteä ohjuskaupoille, Wolt-yhtiön ruokalähettien työstä sekä epäonnen alus Sally Albatrossista, joka on taas tullut myyntiin. Microsoft perustaa Eurooppaan kaksi uutta tietokonekeskusta varmistamaan, ettei Yhdysvallat pääse tutkimaan yhtiön asiakkaiden tietoja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat