Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tynkkynen uhkaa perussuomalaisia oikeustoimilla

Kotimaa
 
Jussi Nukari
Sebastian Tynkkynen
Sebastian Tynkkynen Kuva: Jussi Nukari

Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen uhkaa puoluehallitusta oikeustoimilla, ellei se peru päätöstä erottaa hänet puolueesta, Tynkkynen kertoo torstaina julkaisemassaan tiedotteessa.

”Olen tehnyt harvinaisen selväksi, että oikeustoimet eivät ole minulle lähtökohtainen tapa hoitaa asioita kuntoon, vaan keskusteleminen ja sopiminen ovat parasta lääkettä. Puoluehallitus teki muutama viikko sitten erottamispäätöksen, joka on lakiasiantuntijoiden mukaan laiton ja mitätön. Olen yrittänyt olla kärsivällinen ja odottaa, että päätös peruutettaisiin selvien asiantuntijalausuntojen suositellessa sitä. Se olisi helpoin tie”, Tynkkynen selvittää tiedotteessa.

Tynkkynen sanoo olleensa yhteydessä puoluejohtoon jo monta kertaa, mutta tuloksetta. Puoluehallituksella on Tynkkysen mukaan vielä kolmas mahdollisuus perua päätös. Hänen lakimiehensä lähetti torstaina aamulla kirjelmän puoluehallituksen jäsenille ja tiedusteli mahdollisuutta sovinnolliseen ratkaisuun. Takaraja vastaamiseen on illalla 18. marraskuuta.

”Jos kolmannen kerran jälkeen sopuun ei olla valmiita, katson, että lähtökohtainen keskustelun ja sopimisen vaihtoehto on kaluttu loppuun ja minun on pakko hakea oikeutta asiaani – sekä itseni vuoksi, että perussuomalaisen jäsenistön demokraattisten vaikutusmahdollisuuksien vuoksi. Tämä viesti on tullut läpi selvästi palautetulvasta, joka ei ole ollut vain rohkaisevaa vaan myös vaativaa: asiaa ei voi jättää tähän”, Tynkkynen kirjoittaa.

”Puoluehallituksen kannattaa lähteä hakemaan sopua, sillä kuntavaalien alla käytävät pitkät käräjät on pahinta, mihin puoluehallitus voisi tässä kannatussyöksyssä puolueemme ajaa. Ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin sopia ja mennä yhdessä eteenpäin”, Tynkkynen vetoaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat