Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Italian poliisi paljasti jihadisteja – useilla yhteyksiä Suomeen

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
NTB SCANPIX
Mullah Krekar oikeudessa Oslossa 14. elokuuta.
Mullah Krekar oikeudessa Oslossa 14. elokuuta. Kuva: NTB SCANPIX

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Italian poliisin erikoisyksikkö on paljastanut terrorismin vastaisessa iskussa 17 ihmisen solun, jota epäillään kytköksistä kansainväliseen terrorismiin. Soluun kuului neljä ihmistä, joilla on yhteys Suomeen, HS Ilta kertoo.

Keskusrikospoliisi vahvistaa, että Suomi on ollut mukana Italian johtamassa operaatiossa.

Startup-yritysten kaksipäiväinen suurtapahtuma Slush jatkui torstaina Helsingin Messukeskuksessa. Mukana on 1 700 aloittelevaa yritystä ja noin 700 rahoittajaa ja tuhansittain ihmisiä. HS Illassa on reportaasi tapahtumasta.

HS Ilta kertoo myös, että Ruotsin tilapäisen rajavalvonnan aloittaminen sai torstaina aikaan suurta hämmennystä, Maan kiertoradalle osunut, avaruusromuksi epäilty WTF-mysteerikappale iskeytyy Intian valtamereen perjantaiaamuna Suomen aikaa ja että suomalaisten työpaikkalounaat ovat kaukana ihanteista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat