Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Helsinki sai Supercellistä vuosituhannen veronmaksajan

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Peliyhtiö Supercell on noussut Helsingin selvästi suurimmaksi yhteisöveron maksajaksi. Kaupungin kassaan yhtiön maksamista yhteisöveroista kilahti 62 miljoonaa euroa. Se on enemmän kuin yhdelläkään toisella yrityksellä koko 2000-luvulla, kertoo HS Ilta.

Itävalta päätti perjantaina rakentaa aidan Slovenian vastaiselle rajalle. Metalliaidasta tulee ensimmäinen kahden Schengen-maan välille. Sillä on symbolista merkitystä: Schengen-alue on Euroopan vapaan liikkuvuuden kulmakivi.

Euroalueen talous kasvoi heinä–syyskuussa 0,3 prosenttia, Suomen talous sen sijaan supistui 0,6 prosenttia, enemmän kuin yhdessäkään toisessa euromaassa. Paremmin meni jopa Kreikalla.

Valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok) vieraili perjantaina HSTV:n Studio Kulmapöydässä. Hän pyysi anteeksi koulutusleikkauksia.

Lääkäreille opetetaan Yhdysvalloissa ruuanlaittoa. HS kysyi, pitäisikö kokkaus ottaa osaksi lääkäreiden koulutusta myös Suomessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat