Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Valtakunnansovittelija: Postikiistan ratkaisu ei ole mahdotonta

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Roni Rekomaa / Lehtikuva
Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) puheenjohtaja Heidi Nieminen (vas), valtakunnansovittelija Minna Helle (oik.) ja Palvelualan työnantajaliiton Paltan varatoimitusjohtajaa Tuomas Aarto (kesk.) valtakunnansovittelijan toimistossa postiriidan osapuoleten neuvottelussa.
Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) puheenjohtaja Heidi Nieminen (vas), valtakunnansovittelija Minna Helle (oik.) ja Palvelualan työnantajaliiton Paltan varatoimitusjohtajaa Tuomas Aarto (kesk.) valtakunnansovittelijan toimistossa postiriidan osapuoleten neuvottelussa. Kuva: Roni Rekomaa / Lehtikuva

Postin työehtoneuvotteluja koskeva sovittelu jatkuu sunnuntaina kello 15.30. Osapuolet neuvottelivat tänään perjantaina koko päivän.

Valtakunnansovittelija Minna Helle sanoo, että päivän mittaan käytiin hyviä keskusteluja. ”Eteenpäin mentiin, mutta ratkaisuja ei löytynyt. Näkemyserot ovat todella suuret, mutta ei ratkaisun löytäminen ei ole mahdotonta”, Helle sanoi HS:lle perjantai-iltana.

Postin työntekijöitä edustavan Posti- ja logistiikka-alan unionin Paun puheenjohtaja Heidi Nieminen sanoo, että neuvotteluissa käytiin läpi kaikkein vaikeimpia asioita kuten palkkoja ja työaikoja. ”En uskalla kuitenkaan sanoa, että edistystä olisi tapahtunut”, Nieminen sanoo.

Postin työntekijöiden työehtosopimus umpeutui pari viikkoa sitten. Pau on ilmoittanut, että ensimmäinen lakkopäivä on ensi viikon torstai, jos sopua ei synny. Ensimmäiseksi lakkoon menee Helsingin postinjakelu, pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan sanomalehden jakelu, Helsingin postikeskus ja Vantaan logistiikkakeskus.

Pau on ilmoittanut keskeyttävänsä lehtien varhaisjakelun pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla 20.–21. marraskuuta eli ensi viikon perjantaina ja lauantaina. Toteutuessaan nämä työseisaukset haittaisivat merkittävästi Helsingin Sanomien jakelua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat