Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hallitus korjaa ja peruu päätöksiään

Kotimaa
 

Hallituksen vauhti on ollut niin kova, että säästöpäätöksiä on julkistettu ilman kunnollisia vaikutustarkasteluja. Lopulta hallitus on joutunut korjaamaan ja peruuttamaan päätöksiään.

Aktiivisen katumisen lakiesityksen eli veropakolaisten armahduslain hallitus perui. Sen tarkoitus oli saada verotietojaan piilotelleet luovuttamaan tietonsa oma-aloitteisesti viranomaisille. Katuja olisi joutunut maksamaan verot korotuksineen, mutta hänet olisi armahdettu rikosoikeudellisesta vastuusta.

Harmaan talouden torjuntaan hallitus palautti 6,4 miljoonaa euroa, jotka se oli ensin budjettiesityksessään poistanut.

Sunnuntai- ja ylityökorvausten leikkaukset hallitus perui pakkolakipaketissaan ja korvasi ne lomarahojen leikkauksella.

Ansiosidonnaisen työttömyysturvan heikennysten piti tulla voimaan ensi vuonna, mutta hallitus lykkäsi niitä vuodella.

Eläkkeensaajien asumistuen leikkaamisessa hallitus vetäytyi ensin varovasti, kun se asetti leikkauksille 60 euron katon. Toisessa vaiheessa hallitus perui asumistukimuutoksen kokonaan.

Vankiloiden lakkautukset hallitus perui. Rikosseuraamuslaitos (Rise) oli ehdottanut kahden vankilan lakkauttamista säästöjen ja henkilöstöleikkausten takia. Hallitus päätti, että Risen määrärahoja lisätään.

Laki hallintarekisteristä eli arvopapereiden piilottamisesta ulkomaisiin rekistereihin voi kaatua seuraavaksi, sillä sitä vastustetaan hallituksen sisällä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat