Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yle kuvaa historiallista seikkailusarjaa

Kotimaa
 

Yle kuvaa parhaillaan historiallista seikkailusarjaa, joka tukeutuu keskiajalla uponneen Hanneke Vrome -laivan haaksirikkoon.

Merirosvoseikkailusta tulee kuusiosainen televisiosarja, jonka on määrä valmistua vuodenvaihteessa 2016–2017. Draaman kehystarina tukeutuu Raaseporin linnanherran poika Axel Laurinpoika Tottin kuvitteelliseen pakoon merirosvojen kynsistä. Sarjan tuottajan Riikka Takilan mukaan uutena osana sarjaan liittyy reality-osuus, jossa nuoret voivat vihjeiden avulla selvittää, mitä Axelille tapahtuu.

Sarjan ovat käsikirjoittaneet Antti Pesonen, Outi Keskevaari ja Tommi Hakkon alkuperäisidean pohjalta. Ohjaaja on AJ Annila.

Näyttelijä Ville Virtanen esittää Itämeren kauhua, merirosvokapteeni Magnus Flemingiä. Pahamaineista naismerirosvoa Margaretha Flemingiä esittää Minttu Mustakallio. Hanneke Vromen kapteenina on Tommi Korpela.

Axel Totteja on kaksi: nuorena poikana nähdään Oliver Österberg ja vanhempaa Axelia näyttelee ruotsalainen Christian Arnold.

Sarja on Ylen mittakaavassa poikkeuksellinen hanke. Kuvauksia on tehty ja tehdään Suomenlinnan lisäksi Visbyssä, Tallinnassa ja Raaseporissa.

Hanneke Vromea ”näyttelee” lyypekkiläinen keskiaikaisen holkin kopio Lisa von Lubeck. Sen sijaan myrsky ja haaksirikko toteutetaan pääsosin digitaalisesti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat