Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän merkittävimmät uutiset: Suomi voi lähettää Ranskan avuksi poliiseja mutta ei sotilaita

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Sami Kero / HS
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö
Tasavallan presidentti Sauli Niinistö Kuva: Sami Kero / HS

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Presidentti Sauli Niinistö lupasi Suomen auttavan Ranskaa ”kaikin mahdollisin tavoin”, HS Ilta kertoo. Käytännössä apu voisi tarkoittaa viranomais- ja poliisiyhteistyötä. Aseistettuja joukkoja Suomi ei lain mukaan voi lähettää omien rajojensa ulkopuolelle.

Pariisin terrori-iskuista toipuva Ranska pyysi tiistaina muilta EU-mailta apua. Ranska vetosi jäsenmaiden keskinäiseen velvoitteeseen auttaa, kun joku jäsenmaa joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi.

Venäjä kertoi tiistaina, että Siinain lento-onnettomuuden syynä oli pommi. Presidentti Vladimir Putin lupasi syyllisten kiinnisaantiin johtavista tiedoista liki 50 miljoonan euron palkkion.

Ehkäisystä julkaistiin tiistaina käypä hoito -suositukset. Ne auttavat parhaiden ehkäisymenetelmien valinnassa. HS Ilta kertoo uutisen ja perkaa yhdeksän ehkäisyyn liittyvää myyttiä.

Siuntiolaisia palveleva junayhteys näyttää sittenkin pelastuvan. Yhteys maksaa Siuntiolle arviolta 200 000–300 000 euroa vuodessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat