Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n mobiilipalvelut arvioitiin Suomen parhaiksi

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Video esittelee HS:n uuden iPad-sovelluksen
Video esittelee HS:n uuden iPad-sovelluksen
HS:n iPad-sovellus on uudistettu. Uutiset, lifestyle-sisällöt, HSTV ja Kirjasto ovat selkeämpiä ja helposti löydettävissä. Video esittelee uuden sovelluksen.

Helsingin Sanomilla on Suomen parhaat älypuhelimilla toimivat verkkosivut ja älypuhelinsovellukset. Tänään keskiviikkona julkistetun konsulttiyhtiö Magenta Advisoryn Suomen digimenestyjät -tutkimuksen mukaan HS:n sivut ja sovellukset on suomalaisyrityksistä parhaiten viritetty toimimaan mobiiliympäristössä.

HS on ollut aikaisemminkin ykkössijalla tutkimuksessa, ja viime vuonna HS oli sijalla kaksi.

Vuosittain tehtävä tutkimus seuraa 14 toimialaa ja 40 suomalaista isoa yritystä. Tutkimuksessa arvioidaan useita erilaisia digitaalisen liiketoiminnan osa-alueita, kuten markkinointia, mobiiliympäristöjä ja sosiaalista mediaa. Myös useissa muissa tutkimuksen osa-alueissa HS sijoittui viiden parhaan joukkoon.

”Digitaalisissa palveluissa kilpailu on kansainvälistä ja sitä käydään kuluttajien ajasta ja rahasta. Sovellusalustojemme ainutlaatuinen käyttökokemus on auttanut siirtämään Hesarin poikkeuksellisen vahvan lukijasuhteen myös digitaalisiin palveluihin. On hienoa todeta, että HS:n käytettävyydeltään erinomaiset mobiilipalvelut kohoavat myös kansainvälisen vertailun parhaimmistoon”, Helsingin Sanomien digijohtaja Mikael Liljedahl toteaa.

Aku Isotalo / HS

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat