Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi etsii BMW-miehiä irakilaissyntyisen miehen pahoinpitelystä Kaivannon vastaanottokeskuksella

Kolme autolla saapunutta suomalaismiestä pahoinpiteli vastaanottokeskuksen pihalla puhelimeen puhuneen miehen myöhään tiistai-iltana Kangasalla.

Kotimaa
 

Poliisi on jatkanut Kangasalla Kaivannon vastaanottokeskuksen pihalla myöhään tiistai-iltana tapahtuneen törkeän pahoinpitelyn tutkintaa. Teosta epäiltyinä poliisi etsii kolmea suomalaismiestä, jotka olivat liikkeellä mustalla tai tummalla BMW-merkkisellä autolla.

Heidän epäillään pahoinpidelleen irakilaissyntyisen miehen noin kello 23.15. Poliisi kertoi keskiviikkona, että hyökkäys oli aggressiivinen mutta ”hyvällä onnella uhri ei ole saanut vakavampia vammoja”.

Epäiltyjen tuntomerkit ovat tarkentuneet tutkinnan aikana.

Yksi miehistä on noin 175 senttiä pitkä. Hänellä oli musta pipo ja musta vyötärölle ulottuva takki.

Toinen mies on noin 185 senttiä pitkä. Hänelläkin oli musta pipo, jonka alta näkyivät vaaleat hiukset. Mies oli pukeutunut mustaan, reiden yläosaan yltäneeseen takkiin ja harmaisiin kenkiin. Hänellä oli kaulan oikealla puolella tatuointi.

Kolmas mies on noin 175 senttiä pitkä. Hänellä oli musta lyhyt takki ja päässään musta huppu. Miehen oikeassa kämmenselässä oli tatuointi tai muu merkki.

Poliisin mukaan miehet ovat todennäköisesti liikkuneet autolla vastaanottokeskuksen ympäristössä illalla ennen tekoa ja yöllä sen jälkeen. Auto voi poliisin mukaan olla sedan- tai farmarimallinen.

Poliisin mukaan uhri oli pihalla puhumassa puhelimeen, kun paikalle ajoi tumma tai musta henkilöauto, josta nousi kolme suomalaismiestä. Miehet pahoinpitelivät pihalla olleen irakilaistaustaisen miehen puukolla ja nyrkeillä lyömällä.

Tekijät poistuivat paikalta pahoinpitelyn jälkeen.

Uhri toimitettiin sairaalaan. Hänen vammansa eivät olleet vakavia ja hän on päässyt jo pois.

Poliisi pyytää tietoja tuntomerkkeihin sopivasta kolmikosta numeroon 029 544 5890 tai sähköpostiosoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat