Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies sai ehdollista nettikameran avulla tehdystä 12-vuotiaan hyväksikäytöstä

Kotimaa
 

Nettikameran välityksellä nuorta tyttöä hyväksikäyttänyt 24-vuotias mies on saanut Helsingin hovioikeudessa vuoden ehdollista vankeutta. Tuomio tuli lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

12-vuotias tyttö tutustui mieheen internetissä. He keskustelivat tytön koulun ja harrastusten jälkeen iltaisin nettikameran välityksellä viiden kuukauden ajan. Mies oli sanonut aluksi haluavansa oppia suomen kieltä, mutta pian hän oli alkanut pyytää tyttö riisumaan vaatteensa.

Tytön arvion mukaan he olivat keskustelleet yhteensä pari sataa kertaa, ja noin parilla kymmenellä kerralla tyttö oli pyynnöstä näyttänyt miehelle sukupuolielimensä. Mies oli itsekin ollut usein alasti ja tyydyttänyt itseään tytön nähden.

Tyttö epäili, että välillä miehen huoneessa oli muitakin ihmisiä.

Mies kiisti syytteen ja kertoi olevansa kiinnostunut pelkästään itseään huomattavasti vanhemmista naisista. Mies myös kiisti tienneensä, että tyttö oli alaikäinen.

Oikeus katsoi tallentuneiden facebook-keskustelujen perusteella selvitetyksi, että mies oli pyytänyt tyttöä näyttämään sukupuolielimensä ja käyttänyt muutenkin seksuaalisia ilmaisuja. Oikeus myös totesi tytön kertomuksen perusteella, että mies tiesi tytön olevan enintään 13-vuotias.

Hovioikeuden mukaan mies ei ole voinut välttyä huomaamasta, että tyttö on selvästi alle 16-vuotias, koska he ovat pitäneet yhteyttä nettikameran välityksellä.

Oikeus huomautti, että teko kesti useita kuukausia ja yksittäisiä tekoja oli kymmeniä. Tytölle on tullut tapahtumista psyykkisiä häiriöitä.

Mies määrättiin maksamaan tytölle yhteensä 4 000 euron vahingonkorvaukset.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat