Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n digilehti ilmestyy, printtiä jaetaan aamuliikenteessä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
HS on luettavissa päivittäin digi- ja näköislehtenä verkkosivuilta, tableteista ja älypuhelimista
HS on luettavissa päivittäin digi- ja näköislehtenä verkkosivuilta, tableteista ja älypuhelimista

Postialan työtaistelu keskeyttää sanomalehtien varhaisjakelun pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla perjantaina 20.11. ja lauantaina 21.11. sekä ensi viikolla maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona 23.–25.11. Lakko koskee myös HS:n jakelua.

 

Ilmestyykö lehti?

Painettu HS tehdään lakon aikana joka päivä. Sitä jaetaan pääkaupunkiseudulla maksutta ja irtonumeromyyntiin. Lehti ilmestyy Uudenmaan seudun ulkopuolella pääosin normaalisti.

Osa torstain ja perjantain sisällöistä ilmestyi jo aiempina päivinä. Torstain lehti toimitettiin myös kaikille HS:n viikonvaihdetilaajille.

Painettua lehteä vastaavat digi- ja näköislehdet ilmestyvät joka päivä.

 

Missä ja milloin?

HS jakaa yhteistyökumppaneiden kanssa lehtiä arkisin seuraavissa liikennepaikoissa: Elielinaukio, Narinkkatori, Ruoholahti, Vaasanaukio, Herttoniemi, Malmi, Heikintori, Leppävaara (alikulkutunneli), Tikkurila ja Myyrmäki (Punamultapolun paikoitusalue). Lauantaina Itä-Helsingin jakelupiste on Herttoniemen sijasta Itäkeskuksen Tallinnanaukiolla.

Lehtiä on jaossa arkisin kello 7–9 ja lauantaina kello 9–11. Kussakin jakelupisteessä on lehtiä rajallisesti, eikä HS voi taata niiden saatavuutta.

 

Miten verkossa?

HS on luettavissa päivittäin digi- ja näköislehtenä verkkosivuilta, tableteista ja älypuhelimista.

Lakon aikana lehteen voi tutustua verkossa ilmaiseksi. Kahden viikon näytetilauksen saa kirjautumalla palveluun osoitteessa HS.fi/lue.

 

Saanko hyvitystä?

Jos tilaaja ei pääse kaikista erikoisjakeluista ja digitaalisista vaihtoehdoista huolimatta lukemaan Helsingin Sanomia, lakon päätyttyä kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun. Pyydämme kärsivällisyyttä mahdollisten hyvityspyyntöjen käsittelyssä asiakaspalvelun ruuhkautumisen takia.

Lakon aikana hyvitystarvetta on ennenaikaista arvioida. Mahdolliset hyvitykset tehdään tilausjaksoa pidentämällä.

HS antaa ennen lakon päättymistä asiakaspalvelun verkkosivuilla HS.fi/asiakaspalvelu tarkemmat ohjeet hyvityspyyntöjen esittämiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat