Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän merkittävimmät uutiset: Tukilakot saattavat pysäyttää Suomen

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Postin tänään torstaina alkanut lakko sotkee kirjeiden, lehtien ja pakettien jakelua pääkaupunkiseudulla, kertoo HS Ilta. Isompaankin on aineksia. Kuljetusalojen tukilakot saattavat pysäyttää ulkomaankaupan.

HS ilmestyy lakonkin aikana, mutta sitä ei pystytä pääkaupunkiseudulla jakamaan tilaajille kotiin. Lakon aikana HS tarjoaa uusille ja vanhoille lukijoille mahdollisuuden tutustua maksutta lehden digitaaliseen versioon kahden viikon ajan.

Pariisin terrori-iskujen pääarkkitehdiksi arveltu Abdelhamid Abaaoud kuoli poliisin rynnäkössä keskiviikkona. Viranomaiset vahvistivat asian torstaina, HS Ilta kertoo.

Tänään on kansainvälinen miestenpäivä. HS Ilta listaa kolme syytä sen viettämiselle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat