Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perjantain Hesari kaikkien luettavissa verkossa: Näin hallituskriisi eteni, Naomi Kleinin HS-haastattelu

Kotimaa
 

Postin torstaina alkanut työtaistelu ulottuu perjantaista lähtien sanomalehtien varhaisjakeluun. Sen vuoksi Helsingin Sanomat jää lehden ydinlevikkialueella jakamatta tänään perjantaina ja huomenna lauantaina.

Painettua lehteä vastaava digi- ja näköislehti ovat luettavissa tietokoneelta, tabletista tai älypuhelimesta. Niiden lukeminen edellyttää HS:n digitunnuksia.

Päivän näköislehti löytyy tästä linkistä ja digilehti tästä linkistä.

Jos sinulla ei ole vielä digitunnuksia, voit ottaa käyttöön ilmaisen tutustumisjakson. Palveluun voi kirjautua maksutta osoitteessa HS.fi/lue.

Perjantain lehdessä kerromme muun muassa, miten hallituksen eron partaalle ajanut sote-kriisi eteni hetki hetkeltä marraskuun alussa. Kriisin tapahtumia kertaavassa laajassa artikkelissa lukija pääsee seuraamaan neuvotteluiden kulkua kärpäsenä politiikan käytävien katossa.

HS tapasi ja haastatteli Tuhkolmassa No Logo -teoksella maailmanmaineeseen nousseen tietokirjailija Naomi Kleinin, joka nyt kirjoittaa kapitalismista ja ilmastonmuutoksesta.

Kerromme lehdessä myös virtuaalitodellisuuden tulevasta läpimurrosta, lupaavasta painin olympiatoivosta Elias Kuosmasesta ja hevimusiikkiharrastuksen myötä Suomeen rakastuneesta egyptiläisestä Eslam Alista.

Jokaviikkoiseen tapaan perjantaina arvioimme myös elokuvateattereihin saapuvat uutuuselokuvat.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat