Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Panttivankien vapautusyritykset jatkuvat Malissa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Malin valtiollinen televisio
Reutersin välittämässä kuvakaappauksessa turvallisuusjoukot saattavat panttivankia turvaan hotellista.
Reutersin välittämässä kuvakaappauksessa turvallisuusjoukot saattavat panttivankia turvaan hotellista. Kuva: Malin valtiollinen televisio

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.  Postilakon aikana lukijoille on tarjolla koko verkkolehden ilmainen kahden viikon näytetilaus.

Malilaisessa hotellissa oli perjantaina iltapäivällä vielä yli sata panttivankia, HS Ilta kertoo. Islamistitaistelijat ottivat perjantaiaamuna panttivangeikseen170 ihmistä, joista 140 oli hotellin vieraita ja 30 henkilökuntaa. Panttivankien joukossa ei tiettävästi ole suomalaisia matkailijoita eikä myöskään suomalaissotilaita, joita on Malissa rauhanturva- ja koulutustehtävissä.

HS:n Afrikan-kirjeenvaihtaja Sami Sillanpää pohtii, liittyvätkö Malin ja Pariisin terrori-iskut toisiinsa. Mali on Ranskan entinen siirtomaa.

Biletytöstä jihadistiksi – HS Ilta kertoo myös terrorijahdissa kuolleen naispuolisen itsemurhapommittajan tarinan.

Suomessa postilakko uhkaa ensi viikolla laajeta. Postiliitto pyysi perjantaina tukea muilta kuljetusalan liitoilta, ja sitä myös luvattiin. Väkevimmät toimet pysäyttäisivät ulkomaankaupan ja suuren osan Suomen sisäisistä kuljetuksista.

Helsingin Sanomia ei lakon aikana pystytä Uudellamaalla jakamaan lukijoiden koteihin. Uutisnälkään on kuitenkin vaihtoehto: ilmainen kahden viikon verkkotilaus.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat