Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS ilmestyy digilehtenä myös Postilakon aikana – voit myös hakea lehtesi kaupungilta

Kotimaa
 
Postin lakko jakaa asiakkaitten mielipiteitä
Postin lakko jakaa asiakkaitten mielipiteitä
Helsingin pääpostiin kiirehti runsaasti asiakkaita heti torstaiaamusta lähtien. Asiakkaat halusivat laittaa kirjeet ja paketit matkaan, ennen kuin lakko alkaa. Monia lakko kiukuttaa. Monelta löytyy myös lakkolaisille ymmärrystä. Toimittaja Eeva Palojärvi, kuvaus Kalle Koponen, leikkaus Terhi Liimu.

Helsingin Sanomat ilmestyy myös Postin lakon aikana, vaikka HS:n ydinalueella jäävät painetut lehdet ilman kotiin kantoa lauantaina. HS on luettavissa joka päivä tietokoneella, tablettilaitteella ja älypuhelimella.

Jos olet tilaaja ja asut pääkaupunkiseudun tai Uudenmaan ulkopuolella, Sinun pitäisi saada myös tämäkin painettu lehtesi aivan normaalisti.

Lehti verkosta

Verkossa lehden saa lakosta huolimatta luettavakseen joka päivä. Painettua lehteä vastaavat digi- ja näköislehti ovat julki joka aamu.

HS:n digitunnukset kannattaa aktivoida juuri nyt, mikäli ne eivät ole ennestään säännöllisessä käytössä.

Jos HS:n asiakkaalla ei ole vielä digitunnuksia, kannattaa tarttua ilmaiseen tutustumisjaksoon. Kahden viikon näytetilauksen saa kirjautumalla palveluun osoitteessa HS.fi/lue.

Päivän lehteen pääsee lakon aikana vaivattomasti suoraan HS:fi:n etusivulta.

Helsingin Sanomat kertoo verkossa päivittäin jakelutilanteesta, jotta asiakaspalvelu ei ruuhkautuisi Postin lakon aiheuttamien häiriöiden takia.

Lehden erikoisjakelu

HS jakaa painettua lehteä poikkeusjärjestelyin muun muassa pääkaupunkiseudun rautatie- ja metroasemien liepeillä sekä suurissa kauppakeskuksissa. Muualla Uudellamaalla lauantain lehden voi hakea kauppakeskuksissa Kirkkonummella, Järvenpäässä ja Vihdissä.

Tänään lauantaina jakelupisteet toimivat kello 9-11. Sanomatalosta Helsingin keskustassa sekä Sanomalan painotalosta Vantaan Martinlaaksossa lehtiä voi noutaa koko päivän ajan.

Kaikki lauantain jakelupisteet löytyvät oheiselta kartalta.

Erikoisjakelu on tarkoitettu HS:n tilaajille.

Kussakin jakelupisteessä on lehtiä rajallisesti, eikä HS voi taata niiden saatavuutta.

Korvaava erikoisjakelu järjestetään kaikkina päivinä, jolloin varhaisjakelua ei ole. Sunnuntaina Helsingin Sanomat ilmestyy normaalisti.

Muualla Suomessa

Painettu lehti jaetaan pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan ulkopuolella pääosin normaalisti. Postin työtaistelu saattaa kuitenkin aiheuttaa viipeitä ja muita häiriöitä jakeluun myös muualla Suomessa.

Mahdolliset hyvitykset

Jos et erikoisjakelusta ja digitaalisista vaihtoehdoista huolimatta pääse lukemaan Helsingin Sanomia, kannattaa lakon päätyttyä olla yhteydessä asiakaspalveluun. Pyydämme kärsivällisyyttä mahdollisten hyvityspyyntöjen käsittelyssä asiakaspalvelun ruuhkautumisen takia.

Lakon aikana hyvitystarvetta on ennenaikaista arvioida, koska lakon aiheuttamat häiriöt eivät ole kokonaisuudessaan tiedossa. Mahdolliset hyvitykset tilaaja-asiakkaille tehdään tilausjaksoa pidentämällä.

HS antaa ennen lakon päättymistä asiakaspalvelun verkkosivuilla (hs.fi/asiakaspalvelu) tarkemmat ohjeet hyvityspyyntöjen esittämiseksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat