Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lauantain Hesarin voi lukea verkossa ilmaiseksi – aiheina muun muassa selvitys eniten käytetyistä lääkkeistä sekä tv:n kiristyvä urheilukilpailu

Kotimaa
 

Postin torstaina alkanut työtaistelu ulottuu sanomalehtien varhaisjakeluun. Sen vuoksi Helsingin Sanomat jää lehden ydinlevikkialueella jakamatta myös tänään lauantaina.

Painettua lehteä vastaava digi- ja näköislehti ovat luettavissa tietokoneelta, tabletista tai älypuhelimesta. Niiden lukeminen edellyttää HS:n digitunnuksia.

Päivän näköislehti löytyy tästä linkistä ja digilehti tästä linkistä.

Jos sinulla ei ole vielä digitunnuksia, voit ottaa käyttöön ilmaisen tutustumisjakson. Palveluun voi kirjautua maksutta osoitteessa HS.fi/lue.

Lauantain lehdestä löytyy muun muassa selvitys, jonka mukaan eniten suomalaiset lääkitsevät sydäntään. Neljä miljoonaa ihmistä sai alkuvuonna Kela-korvausta kolmen yleisimmän lääkeryhmän valmisteista.

Lisäksi pureudumme urheilun tv-oikeuksiin: kilpailu tv:n urheilufaneista kiristyy. Selvitimme, mitkä yhtiöt hallitsevat suurten urheilutapahtumien tv-oikeuksia ja mitä se merkitsee suomalaisille tv-katsojille.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat