Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n toimitus on pahoillaan jokaisesta lehdettömästä päivästä

Kotimaa
 
Kaius Niemi Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja.

Helsingin Sanomat kannetaan tänään sunnuntaina kotiin pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, mutta postinkannon työtaistelun vaikutukset jatkuvat taas huomenna ainakin keskiviikkoon saakka.

Toimitus on pahoillaan jokaisesta lehdettömästä päivästä. Toivomme työtaistelun päättyvän mahdollisimman pian. Hyvän lukijasuhteen yksi tärkeimpiä kulmakiviä on se, että Hesarin paketti laadukasta journalismia tuodaan kotiin saakka. Nyt näin ei kyetä tekemään lehden levikkialueen ytimessä.

Helsingin Sanomat on jäänyt tiettävästi vain kerran kokonaan ilmestymättä teknisten syiden takia. Se tapahtui helmikuussa 1944, kun Ludviginkadun toimitustilat saivat osumia kolmannessa suurpommituksessa. Työt eivät silti keskeytyneet. Toimituskunta siirtyi kirjoittamaan uutisia ulkovaatteet päällä latomakoneiden keskelle. Ympäriltä oli tuhoutunut muun muassa seiniä, ikkunoita sekä vesi- ja lämpöjohtoja.

Postilakon seurauksena lehti ei jää kokonaan ilmestymättä. Toimitus työskentelee pikemminkin tavallista enemmän. Lakon aikana paperilehden digitaalinen näköisversio on ladattavissa kaikilla laitteilla. Lisäksi toimittajat tekevät digitaalisia lukemistoja ja journalistisia kokonaisuuksia verkkoon, tablettilaitteille ja matkapuhelimiin. Niillä voi seurata myös HSTV:n ohjelmia ja suoria lähetyksiä.

Oheisessa artikkelissa kerromme, miten Helsingin Sanomia voi lukea lakon aikana, ja mihin tuomme lehtiä noudettaviksi pääkaupunkiseudulla maanantaina.

Kiitän lämpimästi ymmärryksestä poikkeustilanteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat