Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sipilä kehui Postin johtoa

Kotimaa
 

Mikkeli. Pääministeri Juha Sipilä (kesk) kertoi olevansa tyytyväinen Postin johdon ratkaisuun siitä, että se ei käyty vuokratyövoimaa Postin lakon aikana.

Sipilän mukaan ratkaisu poistaa esteitä siltä, että yhteiskuntasopimuksesta voidaan jälleen neuvotella.

”Nyt on positiivinen meininki. Siitä ei alkusyksystä ollut hajuakaan”, Sipilä sanoi medialle lauantaina Mikkelissä, jossa keskustan puoluevaltuusto oli koolla kaksipäiväisessä kokouksessa.

Postin aie käyttää täydentävää työvoimaa lakon aikana on hiertänyt pahasti postialan neuvotteluissa. Lisäksi palkansaajajärjestö SAK:n hallitus oli ilmoittanut keskeyttävänsä laajat työmarkkinaneuvottelut, jos Posti käyttää vuokratyövoimaa.

Posti ilmoitti keskiviikkona päivää ennen lakon alkua, ettei se käytä SOL Henkilöstöpalveluiden työntekijöitä lakon aikana. Muiden yhtiöiden vuokratyöntekijöitä Postilla ei jakelussa ole.

Vuokratyövoiman käyttö lakon aikana on laillista, mutta SOL kuuluu työnantajaliittoon, jonka sääntöjen mukaan vuokratyöyhtiöt eivät osallistu lakon alaiseen työhön.

Sipilä otti lauantaina kantaa myös Pariisin terrori-iskun jälkeen puhuttaneeseen EU:n turvatakuiden käyttöön. Ranska on ensimmäisenä maana pyytänyt muilta EU:n jäsenmailta apua vedoten perussopimuksen turvatakuuartiklaan.

Sipilän mukaan Euroopan unionin turvatakuut ovat yhteisiä, mutta niiden käytöstä sovitaan aina maiden kesken kahdenvälisesti.

Sipilä kertoi, että Ranska on pyytänyt Suomea jatkamaan EU:n koulutusoperaatiota Malissa, jossa koulutetaan ja tuetaan Malin asevoimia Malin eteläosissa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat