Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Illassa päivän tärkeimmät uutiset: Postin tukilakot alkavat viikon kuluttua

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Näin saat HS Illan käyttöösi

  Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

  HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

  Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.  Postilakon aikana lukijoille on tarjolla koko verkkolehden ilmainen kahden viikon näytetilaus.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT ilmoitti maanantaina Postiin kohdistetuista työtaisteluista, joilla AKT tukee työntekijöitä edustavaa Pauta Postin työehtoneuvotteluissa. Maanantaista 30. marraskuuta kello 6 alkaen Hamina-Kotkan, Helsingin, Hangon, Turun, Naantalin ja Rauman satamissa AKT:n jäsenet eivät käsittele DHL:n yksiköitä eikä niissä tulevia tai lähteviä lasteja. Jos kyseiset yksiköt tai lastit siirtyvät muihin Suomen satamiin, laajenvat tukitoimet koskemaan myös näitä satamia. Postin neuvotteluja jatketaan huomenna tiistaina valtakunnansovittelijan johdolla. Neuvotteluissa ei olla edistetty.

Viikonlopun lumimyräkkä aiheuttaa jälleen monenlaista puhelin-, sähköposti- ja asiakirjarumbaa kotitalouksille, kun ne koettavat selvittää, mitä korvauksia voi mahdollisesti saada sähkökatkojen aiheuttamista vahingoista. Yksiselitteistä vastausta korvausvelvollisuudesta ei ole, mutta kuluttajariitalautakunta kehottaa ensiksi ottamaan yhteyttä sähköyhtiöön. Vakuutusyhtiöt puolestaan toteavat, että korvauspäätökset tehdään aina tapauskohtaisesti.

Helsingin poliittiset ryhmät ovat päättäneet yksimielisesti hylätä kaupunginjohtaja Jussi Pajusen esityksen kaupungin uudeksi johtamisjärjestelmäksi. Esitys palautettiin uudelleen valmisteltavaksi kaupunginhallituksen johtamisen jaoston kokouksessa maanantaiaamuna. Jos valtuusto on aikanaan samaa mieltä, linjaus tarkoittaa käytännössä sitä, että Helsinki on saamassa pormestarin ja apulaispormestareita. Pajunen ei olisi halunnut niitä.

Lisäksi kerromme HS-Illassa muun muassa jihadistien käyttämästä huumeesta, joka pönkittää taistelutahtoa, maailman suurimman lääkeyhtiön muodostamisesta, fanien hankkeesta Espoo Bluesin pelastamiseksi sekä miten tupakkahyllyn piilottaminen vähensi teinien sauhutteluhaluja.

HS-Illan tarjonta on postilakon aiheuttamien jakeluhäiriöiden vuoksi tänään tavallista runsaampaa. Julkaisemme myös kiinnostavimmat artikkelit maanantain Helsingin Sanomista – aiheina muun muassa turvapaikkaa hakevien lasten kouluinto, suomalaisten eliniän piteneminen ja joukkomurhaa suunnitelleen tutkijan haastattelu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat